Welcome to my world. Be nice here. Thank you. +Follow | Dashboard
Fake Smile




Sunday, 28 April 2013 | 21:14 | 0 comments


< Aliff Iman Bin Azale > hi guyss ! Aku nak cerita sikit kisah aku dengan budak atas nih , sebelum tuh aku nak bagytahu korang dia adalah semangat , jantung , hati , jiwa ,intan payung aku , hidup aku tak lengkap tanpa senyuman , pelukan manja dia :')  kiteorang start kenal dari SRI PANGKOR DANCER'S  , time tuh ada karoke majlis perkhawinan kaum  , dia jak aku duet lagu Memori Berkasih dengan dia , time tuh lah aku mula jatuh hati sikit , sikit jehh laa cozz muka dia cute buat aku melting cara dia nanyi pandng aku  . :*  sayang time tuh aku dengan faiz , aku couple dengan Faiz sebulan lebih jehh ..putus ! then , aku nak bagi faiz jeles aku terus couple dgn die . aku takde niat pun nak series dengan aliff sebab dia bawa umur aku ! just nak happy jeh couple dengan dia . Tapi aku silap , dia pandai curi hati aku ! dia pandai pujuk aku ! dia pandai tarik perhatian aku ! dia pandai buat aku jatuh hty dengan dia  ! iloveyousomuchsayang <3 Tarikh kitaorang couple 15/11/2011 aku dengan dia dah lama couple tapi beribu kali putus then getback , aku pun tak faham dengan hubungan kiteorangg . tapi bila dah lama hubungan kiteorang die mula berubah sedikit demi sedikit cara dia layan aku , cara dia cakap dengan aku , cara dia caringg pasal aku ! sampai satu tarikh nih ! 28/2/2013 dia mintak izin dengan aku nak couple dengan DAYANA TOILET ! HEHEHEEH no ! violet . dia kata dia nak puaskan haty die sebab dia dah suka dekat dayana soo ! aku lepaskan dia dengan senyuman yang dalamnya beribu tangisan :') , aku beri apa semua yang dia nak , aku cuma mintak satu dari dia ! BELAJAR ? then dia kata okayy .masa dia couple dengan dayana aku dengan dia just member biasa , hanya allah jehh tahu betapa sakitnya hati aku tengok dia dengan budak tuhh ! tapi allah tuh maha kaya dan maha adil ! allah dah bukak kan hati dia untuk melihatbetapa ikhlasnya hati aku sayang dekat dia . time dia jmpa nangis dekat aku mintak maaf , sayu hati tengok muka dia menangis . sebenarnya aku dah lama maafkan dia :") tapi time tuh tiap2 hari aku tak putus doa untuk allah bukakan haty dia mmelihat siapa yang betul2 sayang dia <3 sekarang aku dengan dia bahagia cuma aku sentiasa FAKE SMLE kerana maslah family disebabkan adik aku , BTW aku akan selalu ada engan aliff , sayang aliff , aku dengan dia dah berjaji same2 nak tempuh segala dugaan sesama ;D mogamoga apa yang kiteorang impikan akan tercapai satu haro nanti , cita-2 kiteorang nak sampai ke jinjiang pelamin berwarna MERAH PUTIH <3 kalau ada jodoh kami tak keman right ? :')

Miss youu ngokkk :")
| 20:50 | 0 comments

                    MISSYOU <3 biyyy , baby rindu dekat biy sangat-2 , but we can't together anymore . kau sekarang dah berpunya , aku pun dah . so , aku taknak desebabkan aku kau putus dengan GF kau k sayangg , aku buat semua nihh sebab aku sayang jugak , bila kau dengan aku , kau ashik buat keje bodoh jehh , tuh bermakna aku bukan yang terbaik dalam hidup kau , but you must always remember that iloveyou and imissyou till my last breath :D taknakk cerita panjang2 pasal kau nanti mengalir air mata lagy :')